Recent Works

Over ons


zonsondergang-dynamique

Bent u op zoek naar een dag of weekend vol inspannende en ontspannende activiteiten? Dan bent u bij Dynamique in Spaarndam op de juiste plek. Ons team is met hart en ziel aan het werk op onze droomlocatie aan het water.

Ieder jaar proberen wij weer nieuwe aantrekkelijke programma’s en activiteiten te organiseren, gericht op een breed publiek.  Samen leuke dingen doen, op en rondom het water dat is het doel. ‘Voor puur plezier’ is niet voor niks ons motto !

En of u nu met een groep wilt komen of alleen, u bent in beide gevallen van harte welkom.

Even voorstellen 

Wij zijn Kirsten en Quirijn Dalhuisen, samen eigenaar van het bedrijf Dynamique en binnenkort ook van paviljoen Loef. Deze locaties liggen zodra paviljoen Loef zijn deuren opent tegenover elkaar aan de oost- en westoever van de Mooie Nel. Dit open water is een uitloper van het Spaarne, de rivier die door Haarlem stroomt.

Al vanaf 1998 organiseren wij diverse sportieve evenementen op elke gewenste locatie, maar vooral in recreatiegebied Spaarnwoude. Vanaf 2008 werken we vanaf onze eigen locatie. Tot 2005 was deze locatie een eenvoudige groepsaccommodatie. Wij hebben er stap voor stap een levendig en veelzijdig water- en buitensportcentrum van gemaakt.  En als mensen vragen wat voor soort bedrijf we zijn dan is dat lastig in een paar woorden uit te leggen. Dus kom eens langs en ontdek zelf wat er allemaal mogelijk is.

 

Missie

Mensen op een ongedwongen manier in beweging zetten en met elkaar in contact brengen. Daarbij gebruikmakend van relatief eenvoudige middelen en alles binnen verantwoorde grenzen qua milieu- en natuur belasting.

 

Onze Activiteiten
april 2018
m d w d v z z
« apr    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
De eigenaren

Quirijn Dalhuisen

Functie

Omschrijving

Kirsten Dalhuisen

Functie

Omschrijving


Referenties

Mooie plek hier! Dank voor de goede zorg, de lekkere lunch en het avondeten en de begeleiding bij het buitensporten. Het was zeer geslaagd. Succes met jullie werk hier.

Testimonial Ingmar & company
Ingmar & company


Onze Partners

Wij werken samen met deze fantastische partners