Recent Works

Feesten & partijen

Feesten & partijen

Aan feesten en partijen bieden wij graag alle ruimte. U bent van harte welkom voor een huwelijksfeest, jubileum, verjaardagsfeest, een reünie of een zakelijke receptie. Ook op ons Watersport en buitensportcentrum zijn er mogelijkheden voor partijen.

De locaties zijn prachtig gelegen aan het water.Wij richten ons op groepen die een actief programma zoeken in combinatie met catering en eventueel overnachting (na een gezellig kampvuur avondje).

verjaardagsfeest-dynamique

De sfeervolle accommodaties bieden ruimte aan groepen tot ca. 60 personen (Dynamique) en 120 personen (Loef).  In het seizoen van april tot en met oktober kunnen we met grote feesttenten de capaciteit nog verhogen.

 

 

Harry 50 jaar en waar geef je dan een goed feest? Bij Dynamique dus. De beste plek voor een feestje met bandje, dansen en lekker eten en drinken.

Een weekend vakantie leek het wel. Door jullie gastvrijheid en hulp. Brabant kon blijven slapen, kinderen hadden een speelkamer. We komen beslist weer terug. Vrienden en familie zijn nu ook op het spoor van jullie. We gaan de familie verleiden voor een sportief weekend. Erg bedankt!

Bekijkt u alle foto’s op deze site (info- fotogalerij) eens rustig, dan krijgt u vast een redelijke indruk. Zelf langskomen is natuurlijk nog veel beter. U bent van harte welkom.

 

Share

Geef een reactie