Recent Works

Scholen

Scholen

Sportdagen

Voor een groot aantal scholen in de regio Haarlem-Amsterdam-Hoofddorp organiseren wij al vele jaren met succes sportdagen en sportieve evenementen. De nadruk ligt bij deze programma’s vaak op kennismaken en teamwerk. Op vrijwel elke locatie kunnen wij een passend programma uitvoeren. Onze professionele instructeurs zorgen ervoor dat de docenten zich alleen maar met de kinderen bezig hoeven te houden en niet met de activiteiten.

SONY DSC

Het schoolkamp

Vaak een jaarlijkse traditie. En voor kinderen na de schoolperiode meestal de meest gedenkwaardige herinnering aan school! Dynamique biedt u verschillende faciliteiten die uw schoolkamp tot een succes kunnen maken. Zo beschikken we over een grote hoeveelheid tenten waar we tot ca 150-175 kinderen in kunnen plaatsen

Wij stellen samen met u, vanuit een ruim pakket aan mogelijkheden, een passend programma op. Niet alleen de leerlingen, maar ook de leraren zullen in Spaarnwoude een fantastisch schoolkamp beleven.

Tent verhuur

U kunt voor uw schoolkamp bij Dynamique slaaptenten huren en grote feesttenten.

20 stuks slaaptent (tot ca  150-160 personen)

3 stuks feesttent (5×9 m, 5×9 m, 5×6 m)

tentenkamp

Waar?

Onze eigen locatie ligt aan het water de Mooie Nel midden in Recreatiegebied Spaarnwoude. Kampen tot ca. 30 leerlingen kunnen uitstekend vanaf onze eigen locatie georganiseerd worden. Voor grotere groepen  liggen er verschillende campings in het Recreatiegebied. Bijvoorbeeld natuurcamping Schoonenberg. Op de voor uw groep meest passende camping zal het tentenkamp worden opgeslagen. Er kunnen zowel eigen tenten als bij ons gehuurde tenten worden gebruikt. Dit is afhankelijk van uw budget en eigen mogelijkheden. De activiteiten kunnen op diverse locaties in het Recreatiegebied georganiseerd worden.

[contact-form-7 id=”4073″ title=”Aanvraagformulier”]
Share