jelmer watersport

Maak hier je keuze voor een onderwerp of scroll op de pagina naar beneden:

lid worden openingstijden lessen verhuur rondvaarten windsurfen suppen kanovaren zeilen

Bent u een echte watersport liefhebber ? Wordt dan lid bij Dynamique of koop een strippenkaart !

Op onze locatie aan het water ‘de Mooie Nel’ bieden we allerlei leuke watersport faciliteiten. Een kleine oase tussen Haarlem en Amsterdam. Kom windsurfen, zeilen, suppen en kanovaren.

Kernwoorden zijn;  gastvrij, ongedwongen, service-gericht, een ontspannen sfeer, behulpzaamheid.

 

lid worden

Een lidmaatschap bij Dynamique watersport kan op twee manieren;

Abonnementen

Een jaar-abonnement is 365 dagen geldig vanaf aanschaf. U krijgt dan een plekje in onze kaartenbak zodat u niet weer met een extra kaart hoeft rond te lopen. Daarna kunt u gebruik maken van al onze watersportfaciliteiten. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld komen zeilen, kanovaren, windsurfen of suppen. Onze begeleiders zorgen voor hulp waar dat nodig is, maar in principe wordt van de leden verwacht dat ze zelfstandig opereren.

Strippenkaarten

Als u het eerst eens een paar keer bij ons wilt proberen, dan is het ook mogelijk om een 10 rittenkaart te kopen (strippenkaart). Daarmee kunt u 10 keer een hele dag langskomen. Deze kaart is niet persoonlijk, een vriend of vriendin meenemen op uw kaart is dus toegestaan. Kinderen jonger dan 16 jaar mogen alleen onder toezicht van een ouder komen watersporten.

meer weten

openingstijden

Wij hopen iedereen in 2021 spoedig weer in goede gezondheid te mogen ontvangen.

Ons doel is in het paasweekend (3, 4 en 5 april 2021) weer te openen ;

 • zaterdag en zondag van 10.00 – 18.00 uur voor alle watersportklanten (met strippenkaart en abonnement)
 • van dinsdag t/m vrijdag voor de strippenkaarthouders en abonnementhouders na telefonisch contact
 • voor alle geboekte watersport lessen (windsurfen, suppen en windfoilen)
 • voor alle kinderen tijdens de vakantiekampen in de zomervakantie

meer weten

windsurf en Sup lessen 

De mogelijkheden voor lessen worden in maart / april 2021 online gezet. Wij zetten momenteel een online boekingssysteem op voor de planning van de lessen.

Tot die tijd kunt u altijd bellen of mailen als u zich alvast wilt opgeven voor lessen komend voorjaar.

Bellen kan naar ; 023 – 545 00 04  of 06 – 22 94 77 95

Mailen kan naar ; info@dynamique.org

meer weten


verhuur

Lekker een dagje het water op? Bij dynamique verhuren we allerlei watersport artikelen voor zowel particulieren als bedrijven.

 • sloepen
 • kano’s
 • sup boards
 • Zeilboten (Valk , Volksboot , Laser Pico)

Neem contact op voor meer info!

meer weten

rondvaarten

Sinds 2008 varen we met onze ‘Spaarneboot’ rondvaarten en boottochten door de wateren rondom Haarlem. Onze tuindersvlet biedt plaats aan 25 personen en vaart bij voorkeur open. In nood is er een overkapping mogelijk.

Het unieke van onze Spaarneboot is dat we zonder overkapping onder alle bruggen in Haarlem door kunnen varen. Daardoor zijn er veel leuke routes te varen in centrum Haarlem. Mocht uw groep geïnteresseerd zijn in de historie en cultuur van Haarlem dan is het inhuren van een erkende stadsgids die meegaat aan boord een goede keus.

Catering aan boord kan op diverse manieren georganiseerd worden. Zelf meenemen is bespreekbaar.

meer weten

windsurfen

Planeren….

Dat is waar windsurfers een kick van krijgen. Wie dat gevoel van gewichtloos over het water glijden heeft ervaren is snel verslaafd. Het vergt wel enige oefening.

Kom het eens proberen. En als je al ervaringen hebt uit de vorige eeuw kom dan eens testen met moderner materiaal. Je zal merken dat het moderne materiaal makkelijker die planeer kick geeft.

Onze windsurfgroep bestaat uit jonge en oude surfers en de sfeer is zeer ontspannen en sociaal. En het water voor onze locatie is vrij lang ondiep zodat opstappen redelijk makkelijk gaat.

Lessen

Wie op onze locatie wil komen windsurfen zal eerst een cursus moeten volgen. Voor vrijwel alle niveaus kunnen wij een passende aanbieding doen. Na de lessenreeks kan er zelfstandig gesurfd worden met een abonnement of strippenkaart (10 dagenkaart).

Neem contact op met Christiaan (06-40 43 36 60) of Quirijn (06-22 94 77 95) voor een afspraak. Of kom een keer langs in het weekend tussen 10.00 en 18.00 uur.

meer weten


Suppen

Wat is SUP boarden?

Stand Up Paddle boarden, oftewel staand peddelen op een surfboard. Het is ooit begonnen als een variant op golfsurfen en groeit nu snel uit tot een zelfstandige watersport categorie. Een heel gezonde vorm van lichaamsbeweging en erg ontspannend. Kom het eens proberen!

We verhuren de benodigde materialen, maar lessen zijn ook mogelijk!

meer weten

Kanovaren

Even onthaasten op het water.

Vanaf onze beide locaties kunt u verschillende kanten op.  Bijvoorbeeld richting Penningsveer en Binnenliede voor de mooie natuur. Of naar het Spaarne en het dorp Spaarndam, met het Hansje Brinker standbeeld, het gemaal en het Fort zuid.

meer weten

Zeilen

U kunt bij ons watersportcentrum met de volgende boottypes zeilen;

 • Valk (een 4 a 5 persoons polyester kielboot met gaffeltuig)
 • Volksboot 480 (een 3 persoons polyester zwaardboot)
 • Laser Pico (voor 1 of 2 personen vanaf 10 jaar)

In de Valk en Volksboot kunt u rustig over de Mooie Nel kruisen zonder nat te worden. En als u van het meer sportieve zeilen houdt zijn de Pico’s geschikt.

Mocht u vaker willen gaan zeilen met een Pico dan kan dat met een strippenkaart of abonnement. Daarmee kunt u vrijwel het hele seizoen bij ons terecht voor een lekker dagje zeilen in een Laser Pico. De volksboot worden alleen per 2 uur/dagdeel/dag verhuurd.

meer weten

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan

Dynamique. Voor puur plezier !