Over ons

zonsondergang-dynamique

Bent u op zoek naar een dag of weekend vol inspannende en ontspannende activiteiten? Dan bent u bij Dynamique in Spaarndam op de juiste plek. Ons team is met hart en ziel aan het werk op onze droomlocatie aan het water.

Ieder jaar proberen wij weer nieuwe aantrekkelijke programma’s en activiteiten te organiseren, gericht op een breed publiek.  Samen leuke dingen doen, op en rondom het water dat is het doel. ‘Voor puur plezier’ is niet voor niks ons motto !

En of u nu met een groep wilt komen of alleen, u bent in beide gevallen van harte welkom.

Even voorstellen 

Wij zijn Kirsten en Quirijn Dalhuisen, samen eigenaar van het bedrijf Dynamique en sinds 2017 ook van paviljoen Loef. Deze locaties liggen tegenover elkaar aan de oost- en westoever van de Mooie Nel. Dit open water is een uitloper van het Spaarne, de rivier die door Haarlem stroomt.

Al vanaf 1998 organiseren wij diverse sportieve evenementen op elke gewenste locatie, maar vooral in recreatiegebied Spaarnwoude. Vanaf 2008 werken we vanaf onze eigen Dynamique locatie. Tot 2005 was deze locatie een eenvoudige groepsaccommodatie. Wij hebben er stap voor stap een levendig en veelzijdig water- en buitensportcentrum van gemaakt.  En als mensen vragen wat voor soort bedrijf we zijn dan is dat lastig in een paar woorden uit te leggen. Dus kom eens langs en ontdek zelf wat er allemaal mogelijk is.

Missie

Mensen op een ongedwongen manier in beweging zetten en met elkaar in contact brengen. Daarbij gebruikmakend van relatief eenvoudige middelen en alles binnen verantwoorde grenzen qua milieu- en natuur belasting.

Referenties

Mooie plek hier! Dank voor de goede zorg, de lekkere lunch en het avondeten en de begeleiding bij het buitensporten. Het was zeer geslaagd!

Testimonial Ingmar & company
Ingmar & company


Onze Partners

Wij werken samen met deze fantastische partners