Watersport

Maak hier je keuze voor een onderwerp of scroll op de pagina naar beneden:

lid worden openingstijden lessen verhuur rondvaarten windsurfen suppen kanovaren zeilen

Bent u een echte watersport liefhebber ? Kom dan eens bij ons langs op onze locatie aan het water van ‘de Mooie Nel’. We bieden allerlei leuke watersport faciliteiten op onze kleine oase tussen Haarlem en Amsterdam. Kom windsurfen, zeilen, suppen, kanovaren of wingfoilen.

 

lid worden

Bij watersportcentrum Dynamique kunt u komen watersporten met een abonnement of een strippenkaart.

Voor beiden is het handig als u eerst een cursus komt volgen. Dan weet u hoe alles werkt.

meer weten

openingstijden

Wij hopen iedereen in 2021 spoedig weer in goede gezondheid te mogen ontvangen. Ons doel is in het paasweekend (3, 4 en 5 april 2021) weer te openen ;

  • voor al onze strippenkaart- en abonnement houders
  • voor alle cursisten
  • voor alle vakantiekamp kinderen in de zomervakantie

meer weten

Windsurf en Sup lessen 

De mogelijkheden voor lessen worden in maart / april 2021 online gezet. Wij zetten momenteel een online boekingssysteem op voor de planning van de lessen. Tot die tijd kunt u altijd bellen of mailen als u zich alvast wilt opgeven voor lessen komend voorjaar.

meer weten


verhuur

Lekker een dagje het water op ? Bij Dynamique en Paviljoen Loef verhuren we allerlei watersport artikelen voor zowel particulieren als bedrijven.

  • sloepen (ook elektrisch varen)
  • kano’s
  • sup boards
  • zeilboten (Valk , Volksboot , Laser Pico)

meer weten

rondvaarten

Sinds 2008 varen we met onze ‘Spaarneboot’ rondvaarten en boottochten door de wateren rondom Haarlem. Onze tuindersvlet biedt plaats aan 25 personen en vaart bij voorkeur open. In nood is er een overkapping mogelijk.

Een erkende stadsgids die meegaat aan boord kunnen wij voor u organiseren. En de catering aan boord kan op diverse manieren georganiseerd worden. Zelf meenemen is bespreekbaar.

meer weten

windsurfen

Planeren….  Dat is waar windsurfers een kick van krijgen. Wie dat gevoel van gewichtloos over het water glijden heeft ervaren is snel verslaafd. Het vergt wel enige oefening. Wij bieden lessen en cursussen voor beginners en gevorderden.

Kom het eens proberen. En als je al ervaringen hebt uit de vorige eeuw kom dan eens testen met moderner materiaal. Je zal merken dat het moderne materiaal makkelijker die planeer kick geeft.

meer weten


Suppen

Wat is SUP boarden? Stand Up Paddle boarden, oftewel staand peddelen op een surfboard.

Het is ooit begonnen als een variant op golfsurfen en groeit nu snel uit tot een zelfstandige watersport categorie. Een heel gezonde vorm van lichaamsbeweging en erg ontspannend. Kom het eens proberen!

meer weten

Kanovaren

Even onthaasten op het water.

Vanaf onze locatie Loef verhuren wij de Canadese kano’s en kunt u verschillende kanten op.  Bijvoorbeeld richting Penningsveer en Binnenliede voor de mooie natuur. Of naar het Spaarne en het dorp Spaarndam, met het Hansje Brinker standbeeld, het gemaal en het Fort zuid.

meer weten

Zeilen

U kunt bij ons watersportcentrum met de volgende boottypes zeilen;

  • Valk (een 4 a 5 persoons polyester kielboot met gaffeltuig)
  • Volksboot 480 (een 3 persoons polyester zwaardboot)
  • Laser Pico (voor 1 of 2 personen vanaf 10 jaar)

meer weten

Vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan

Dynamique. Voor puur plezier !