Lid worden

Lid worden

Een lidmaatschap bij Dynamique watersport kan op twee manieren, abonnement of strippenkaart. Beiden kunnen pas aangeschaft worden na een introductiecursus van 3 lessen (bv windsurfen, suppen of wingfoilen).

Abonnementen

Een jaar-abonnement is 365 dagen geldig vanaf aanschaf. U krijgt dan een plekje in onze kaartenbak zodat u niet weer met een extra kaart hoeft rond te lopen. Daarna kunt u gebruik maken van al onze watersportfaciliteiten. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld komen zeilen, kanovaren, windsurfen of suppen. Onze begeleiders zorgen voor hulp waar dat nodig is, maar in principe wordt van de leden verwacht dat ze zelfstandig opereren.

Strippenkaarten

Als u niet meteen een abonnement wilt afsluiten maar het eerst een paar keer bij ons wilt proberen, dan is het ook mogelijk om een 10 rittenkaart te kopen (strippenkaart). Daarmee kunt u 10 keer een hele dag langskomen. Deze kaart is niet persoonlijk, een vriend of vriendin meenemen op uw kaart is dus toegestaan. Kinderen jonger dan 16 jaar mogen alleen onder toezicht van een ouder komen watersporten.

Tarieven 2021

  • Abonnement jeugd 1 jaar = € 245,00
  • Abonnement volw. 1 jaar = € 295,00

strippenkaarten basic ;

  • jeugd = € 190,00
  • volwassenen = € 220,00

Tarieven strippenkaart gevorderden windsurf;

  • jeugd = € 220,00
  • volwassenen = € 250,00

Windsurfstalling

Voor windsurfers met eigen materiaal bieden we de mogelijkheid de spullen bij ons te stallen. Dat scheelt weer op- en afladen. Bijkomend voordeel  is dat we een gezellige plek bieden waar je met anderen samen kunt gaan windsurfen. Neem contact op voor informatie over beschikbaarheid en tarieven.

NB ; momenteel is er een flinke wachtlijst voor de stalling.

 


Ik wil graag vrijblijvend informatie of een offerte ontvangen

Wat is je Naam? *

Wat is je Email *

Wat is je Telefoonnummer *

Onderwerp

Je Bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met je gegevens om en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt.

Share