Recent Works

Lid worden

Lid worden

Een lidmaatschap bij Dynamique watersport kan op twee manieren;

Abonnement

Een jaar-abonnement is 365 dagen geldig vanaf aanschaf. U ontvangt dan een ledenpas waarmee u zich bij ieder bezoek komt melden bij de bar. Daarna kunt u gebruik maken van al onze watersportfaciliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld onder toezicht zeilen, kanovaren, windsurfen of suppen. Onze begeleiders zorgen voor hulp waar dat nodig is.

Er zijn twee soorten abonnementen. Een basic abonnement voor de beginnende windsurfers en de meer op zeilen gerichte klanten. Voor de meer gevorderde windsurfers is er een apart abonnement.

Strippenkaarten

Als u het eerst eens een paar keer wilt proberen, dan is het ook mogelijk om een 10 rittenkaart te kopen (strippenkaart). Daarmee kunt u 10 keer een hele dag langskomen. Deze kaart is niet persoonlijk, een vriend of vriendin meenemen op uw kaart is dus toegestaan.

Tarieven strippenkaarten basic ;

  • jeugd = € 155,00
  • volwassenen = € 175,00

Tarieven strippenkaart gevorderden windsurf;

  • jeugd = € 185,00
  • volwassenen = € 200,00

Strippenkaart inclusief opstap cursus, 5 lessen van 2 uur;

  • jeugd = € 245,00
  • volwassenen = € 290,00

Windsurfstalling

Voor windsurfers met eigen materiaal bieden we de mogelijkheid de spullen bij ons te stallen. Dat scheelt weer op- en afladen. Bijkomend voordeel  is dat we een gezellige plek bieden waar je met anderen samen kunt gaan windsurfen. Neem contact op voor informatie over beschikbaarheid en tarieven.

[contact-form-7 id=”4073″ title=”Aanvraagformulier”]
Share