Rondvaarten

Rondvaarten

Met onze ‘Spaarneboot’ organiseren wij al vele jaren rondvaarten en boottochten door de wateren rondom Haarlem. Onze tuindersvlet biedt plaats aan 25 personen en vaart bij voorkeur open.

Overkapping ; zowel met als zonder overkapping zijn er leuke rondes te varen in Haarlem.

Stadsgids ; Mocht uw groep geïnteresseerd zijn in de historie en cultuur van Haarlem, dan is het inhuren van een erkende stadsgids, die meegaat aan boord, een goede keus.

Catering aan boord kan op diverse manieren georganiseerd worden. Zelf meenemen is bespreekbaar. En uiteraard bieden we u graag een compleet dagprogramma aan met een lunch en een dinerbuffet.

Bijvoorbeeld een sportieve activiteit en een Italiaans buffet of een outdoor diner met ketelkoken op kampvuur (‘pot au feu’ maaltijd) als afsluiting op één van onze locaties aan de Mooie Nel.

Twee locaties aan de Mooie Nel ; U kunt zowel bij Paviljoen Loef als bij waterportcentrum Dynamique een groepsactiviteit organiseren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 


Ik wil graag vrijblijvend informatie of een offerte ontvangen

Wat is je Naam? *

Wat is je Email *

Wat is je Telefoonnummer *

Onderwerp

Je Bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met je gegevens om en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt.

Share