Windsurfen

Windsurfen

Planeren….

Dat is waar windsurfers een kick van krijgen. Wie dat gevoel van gewichtloos over het water glijden heeft ervaren is snel verslaafd. Het vergt wel enige oefening.

Kom het eens proberen. En als je al ervaringen hebt uit de vorige eeuw kom dan eens testen met moderner materiaal. Je zal merken dat het moderne materiaal makkelijker die planeer kick geeft.

Onze windsurfgroep bestaat uit jonge en oude surfers en de sfeer is zeer ontspannen en sociaal. En het water voor onze locatie is vrij lang ondiep zodat opstappen redelijk makkelijk gaat.

Lessen

Wie op onze locatie wil komen windsurfen zal eerst een cursus moeten volgen. Voor vrijwel alle niveaus kunnen wij een passende aanbieding doen. Na de lessenreeks kan er zelfstandig gesurfd worden met een abonnement of strippenkaart (10 dagenkaart).

Neem contact op met Christiaan (06-40 43 36 60) of Quirijn (06-22 94 77 95) voor een afspraak. Of kom een keer langs in het weekend tussen 10.00 en 18.00 uur.

windsurf-actie

Ook dit kan op de Mooie Nel als het hard genoeg waait 🙂

Boek hier uw les

 


Ik wil graag vrijblijvend informatie of een offerte ontvangen

Wat is je Naam? *

Wat is je Email *

Wat is je Telefoonnummer *

Onderwerp

Je Bericht

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met je gegevens om en deze worden dan ook niet aan derden verstrekt.

Share